Nailbar


Nailbar

Sinds het najaar van 2016 is nagelstyliste Cindy iedere dinsdag aanwezig in de salon. Zij heeft recent een branchediploma nagelstyliste behaald. Inmiddels is Cindy ook op vrijdag in de salon te vinden.

Dit betekent dat zij op de hoogte is van de anatomie van de nagel en hierdoor ook nagelproblemen en contra-indicaties kan herkennen. Bij ons staat vakkennis, hygiëne en persoonlijke benadering centraal.

Vooralsnog kun je afspraken maken via +316 53 27 78 56. Diverse behandelingen kun je online inplannen.

Wij kunnen geen kunstnagels of gellak zetten bij mensen jonger dan 18 jaar. Het kan zijn dat wij om een ID vragen.

 

FABY spa wellness prijzen

Faby Nails to Go

Bestaat uit nagelriemen terugduwen, de nagels in model vijlen en eventueel een (verzorgende basecoat) of een nagellak. De behandeling wordt afgesloten met een nagelriemolie en een handcrème. Deze manicurebehandeling duurt 25 minuten.

v.a. €15,50

Gellak op handen en voeten

Bestaat uit nagelriemen terugduwen, de nagels in model vijlen en het aanbrengen van een mooie high-shine gellak. Deze blijft, mits je de nagels goed verzorgd, tot drie weken mooi zitten. €25,50

Gellak op teennagels €25,50

Gellak op handen en voeten sámen €45,00

Gellak afweken v.a. €5,50

FABY Spa Manicure

Een verzorgend handbadje, verzorging van de nagelriemen, het vijlen van de nagels en een heerlijke handmassage. Deze manicurebehandeling duurt 30 minuten.

€25,50

FABY Spa Manicure Plus

Een verzorgend handbadje, verzorging van de nagelriemen, het vijlen van de nagels en een heerlijke handmassage. Je kunt vervolgens kiezen uit een paraffine-dip voor de handen, of het laten lakken van de nagels. Deze manicure behandeling duurt 45 minuten.

v.a. €40,50

 

 FABY Spa Manicure de Luxe

Een verzorgend handbadje, verzorging van de nagelriemen, het vijlen van de nagels en een heerlijke handmassage. Tot slot krijgen je handen een paraffine dip en worden de nagels mooi gelakt. Deze manicurebehandeling duurt 60 minuten.

v.a. €55,50

FABY NAILS

Nail treatments

Een goede verzorging van je nagels is de basis voor de perfecte nagels. In deze behandelingen vind je alles terug van basecoats tot topcoats, over nagelriemverzorgers en removers. Verwen je nagels met FABY verzorgingsproducten.

Mini Manicure voor de licht beschadigde en gedehydrateerde nagel

Bestaat uit nagelriemen terugduwen, de nagels in model vijlen en een verzorgende, hydraterende basecoat van FABY. De behandeling wordt afgesloten met een nagelriemolie (op basis van vitamine E-F. Deze krachtige vitaminen-olie voedt en hydrateert de nagelplaat en nagelriemen.) en een voedende handcrème. Deze manicurebehandeling duurt 25 minuten.

 

 

Nagelverlenging

Nieuwe set

Gel nagels (keuze uit naturel, 1 kleur of een prachtige French Manicure) v.a. € 62,50

*Inclusief persoonlijk vijlen pakket.

Gel nagels natural clear v.a. € 57,50

Opvullen

Gel opvullen (keuze uit naturel of 1 kleur)
3 weken € 32,50
4 weken € 37,50
5 weken € 42,50

Extra opties

Hologram, mirror, chroom, sugarnail per nagel € 2,00

Nail art op alle nagels € 15,00

Reparaties buiten de garantie periode.

De garantieperiode bedraagt 3 weken. Vraag naar onze garantievoorwaarden of check deze op de website,

Per nagel van vaste klanten € 4,00
Per nagel van niet-vaste klanten € 8,50

*Kunstnagels verwijderen? We kunnen dit niet altijd doen. Dat komt omdat we niet zeker zijn van waar we aan zullen beginnen en met welk product er gewerkt is. Neem hiervoor eerst contact op met Cindy.

Gellak verwijderen v.a. €5,00