Skip to main content

Amber: “Laat je adviseren door haar-specialisten. Wij hebben geleerd om huid én haarproblemen te herkennen.”

 

Wees welkom in mijn salon en op ónze werkplek. Mijn team is getraind om hoofdhuid én haarproblemen te herkennen. De meeste hoofdhuid en haarproblemen zijn al goed te verhelpen met de juiste indicatie en het juiste product-advies. Als wij de oplossing betreft de hoofdhuid niet binnen handbereik hebben, zullen we je adviseren naar de huisarts te gaan. Betreft haar, zit je bij ons altijd goed. We wéten waar we over praten als het gaat om haar-verbeterende producten en we zien wat onze producten voor verschillende soorten haar kan doen.
Wil je eens een uitgebreid hoofdhuid en/of haar product advies hebben? Boek deze dan online: “Product/hoofdhuid advies consult”
Z o m e r   m u s t h a v e s 
Trinity`s Summer shampoo (de gehele lijn trouwens) haalt zouten uit het haar (transpiratie, of na het zwemmen het chloor) en verzorgd het haar ontzettend goed. Je merkt na de shampoo (twee keer wassen!) meteen dat het haar schoon en zacht voelt, zonder te verzwaren.
Trinity`s Moisture spray conditioner is een leave-inn spray. Deze sluit de haarschubben, waardoor de toegevoegde bestanddelen in het haar verankerd zitten tot de volgende wasbeurt. Geen zorgen, je voelt de conditioner niet zitten als vet laagje. Hij is lichtgewicht en zorgt door het sluiten van de schubben binnen een aantal seconden dat je een glanzende, doorkambare haardos hebt!
Trinity`s Caffeine shampoo. Een ondergeschoven kindje, maar hier moeten we écht even bij stilstaan. Want… een goede kwalitatieve caffeine behandeling kan écht(!) bijdragen aan het terug groeien van uitgevallen haren (ook door zwangerschap!). De vitamine B5 zorgt onder andere voor de groei-boost van je haar. Belangrijk: voor het beste resultaat is het raadzaam om de tonic ook te gebruiken. De tonic zorgt na de wasbeurt voor een extra boost op de hoofdhuid.