Hairtreatments


Heeft je haar nét even wat meer verzorging nodig ? Probeer dan onze Healthy hair treatments!

Zeer beschadigd haar

Diepe verzorging voor (chemisch) beschadigd haar. Bevat een geconcentreerde dosering proteïnen dat het chemisch beschadigd haar versterkt en de vezels herstelt. Herstelt de lipidenlaag en versterkt de schubbenlaag om glans te herstellen. Dringt door in de schubbenlaag voor doelgericht herstel. Je haar is direct merkbaar sterker.

€17,50

Weerbarstig haar

Diepe verzorging voor droog, weerbarstig haar. Herstelt de vochtbalans van het haar en de oliën zorgen voor intense, luxe zachtheid. Herstelt en behoudt de vochtbalans in de keratine van het haar voor betere hanteerbaarheid van het haar en langdurige soepelheid en glans.

€17,50

Waarom het werkt

Het treatment zorgt ervoor dat de oorspronkelijke bestanddelen van het haar, proteïnen en vocht, teruggebracht worden. Elke service biedt intensieve verzorging door de hoge concentratie ingrediënten en het pH Balancing System. Je zult een enorme verbetering in gezondheid en conditie van het haar waarnemen.

Deze behandeling kun je online boeken als “Healthy hair treatment”. Bij deze behandeling wordt je haar enkel basic gedroogd. Wil je graag met gepolijst of mooi geföhnd haar de deur uit? Boek dan de “HHT plus blowdry” behandeling. Hiervoor wordt v.a. €23,50 meerprijs in rekening gebracht.

Colour locking treatment

Tegenwoordig zijn er maar weinig mensen die hun haar niet kleuren. Mede daardoor en door de kleurtrends, is de ontwikkeling van kleurproducten de laatste jaren ontzettend vooruit gegaan. Ondanks dat, blijft kleuren van het haar, een chemisch proces. Het colour locking treatment helpt de haarkleur beschermen tegen vervaging en verbetert en herstelt tegelijkertijd de conditie van het haar.

UVA en UVB Filters Helpen de haarkleur beschermen tegen vervaging. Cranberry Olie maximaliseert kleur=levendigheid en Ceramide dringt door in de schubbenlaag voor doelgericht herstel. Je haar heeft na deze behandeling zichtbaar meer glans en souplesse.

€17,50